Ilkka Halava

Ilkka HalavaIlkka Halava on tulevaisuustutkija ja yritysvalmentaja. Hän on yksi Suomen käytetyimmistä puhujista ja neuvonantajista, jolla on ollut yhteistyötä yli 230 eri organisaation kanssa. Sosiokulttuurisen muutoksen eturivin osaajana Ilkka on ollut mukana lukuisissa tuote-, palvelu-, konsepti- ja muissa kehityshankkeissa suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa jo yli 20 vuoden ajan.

Ilkka Halava on moniosaaja, joka valmentaa organisaatioiden kaikkia henkilöstöryhmiä ja ohjaa kokonaisia työyhteisöjä työn murroksen karikoita ohittaen uuden työn sekä paremman tuottavuuden aikakaudelle. Puhujana hän on yksi Suomen laaja-alaisimmista kattaen aihepiirit työn murroksesta oppimisen vallankumoukseen, tulevaisuuden kuluttajasta elinkeinorakenteen kehittämiseen ja modernin yhteisörakentamisen kysymyksistä asumisen tulevaisuuteen. Ilkka Halavan pitkän ajan puhujakeskiarvo on 4,86.

Asiakkaiden kommentteja Ilkasta:
"Harvoin jos koskaan olen kuullut puhujaa, joka tulee yhtä monta kertaa saranapuolelta sisään yhden puheenvuoron aikana!”
”Ilkka näyttää suuntaa keynote-puhumisen tulevaisuuteen yhdistämällä asiaosaamisen, vahvan läsnäolon, oivalluttamisen, vastaanotettavuuden ja huumorin.”
”Yleisön suurin haaste on muistaa hengittää välillä..!”

 

 

 

 

  

 

  Yrittäjät