Jukka Relander

Jukka RelanderFilosofian tohtori Jukka Relander tunnetaan parhaiten radiofilosofina Radio Helsingin ”Tukevasti Ilmassa”-ohjelmasta, jossa he Tuomas Nevanlinnan kanssa pohtivat milloin mitäkin teemaa – aina itsehallinnasta ja kiireestä hyvinvointivaltioon ja mielenterveyteen. Radiofilosofit ovat myös tuttuja Helsingin Sanomien Nyt-liitteestä, jossa Relander ja Nevanlinna vastaavat ”Kysy mitä vain”-palstalla lukijoiden kysymyksiin aiheesta kuin aiheesta.

Jukka Relander on historioitsija, esseisti, kolumnisti, keskustelija ja varakansanedustaja. Vuosina 2001-2008 hän juonsi T-klubi-keskusteluohjelmaa Ylen Teema-kanavalla. Hän on toiminut kolumnistina mm. Ylioppilaslehdessä, Elannossa, Imagessa ja Kunta- ja Me-lehdissä, Metrossa, hs.fi:ssä ja Pohjolan Perhokalastajassa.

Relander on opettanut, kouluttanut ja luennoinut eri aiheista 1990-luvun alusta lähtien. Hän on esiintynyt erilaisten yksityisten ja julkisten yhteisöjen järjestämissä tilaisuuksissa ja seminaareissa, akateemisissa yhteyksissä sekä tiedotusvälineissä.

 

 

 

 

  

 

  Yrittäjät