Puhujat 2015

 

  STARTTIPÄIVÄ keskiviikkona 9.9.2015
Ilkka Halava

Ilkka Halava, Prime Frontier Oy, Future Works Oy – Nousevien tähtien maa

Ilkka Halava on yrittäjä, tulevaisuustutkija ja yritysvalmentaja. Hän on asiantunteva ja valovoimainen puhuja, valmentaja ja monen organisaation luottosparraaja.  Sosiokulttuurisen tutkimuksen ja soveltavan tulevaisuustutkimuksen välineillä Ilkka tekee tulevaisuuden kehityskuluista ymmärrettävää päätöksentekomaastoa ja ohjaa uusien mallien, konseptien ja läpimurtojen tekijöitä löytämään omat maalinsa – ja saavuttamaan ne. Extreme Business Makeover – No Box Required.

 Jyrki Ali-Yrkkö

Jyrki Ali-Yrkkö, ETLA – Globalisaatiohyödyt ja arvon muodostuminen

Jyrki Ali-Yrkkö aloitti uransa toimimalla ohjelmoijana ja ohjelmistosuunnittelijana useissa pienyrityksissä. Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksessa Etlassa tämä kansantaloustieteen tohtori toimii varatoimitusjohtajana ja on tuottelias julkaisujen kirjoittaja. Tieteellisten julkaisusarjojen lisäksi hänen tutkimustuloksiaan ja haastatteluja on julkaistu laajasti myös kansainvälisessä lehdistössä mukaan lukien esimerkiksi Wall Street Journal, New York Times, Die Welt ja L'Express.

 Anssi Tuulenmäki

Anssi Tuulenmäki, Aalto, MIND -  Licence to act differently

Miten hyvistä ja loistavistakin ajatuksista päästään käytäntöön ja luomaan uudenlaista bisnestä? Kokeilukulttuurin intohimoinen puolestapuhuja ja mukaansatempaava puhuja Anssi Tuulenmäki toimii Aalto-yliopistossa tutkimusryhmän vetäjänä ja MIND-innovaatiokoneiston yli-innovaatioaktivistina. Anssi on kirjoittanut kirjan "Lupa toimia eri tavalla", jonka pohjalta hän käy luennoimassa luovista organisaatioista, strategioiden toteuttamisesta ja innovaatioista.

 Minna Koskelo

Minna Koskelo – Satsaammeko asiakaskokemukseen - ihan oikeasti, käsi sydämellä?

Minna Koskelo haluaa nostaa keskusteluun ilmiöt, brändin rakentamisen, palvelumuotoilun ja tunnejälkien merkityksen bisneksessä yrityksen toimialasta riippumatta. Tämä designer yhdistää tulevaisuusajattelun, asiakkaiden odotukset ja paremman bisneksen. Hän kannustaa johtamaan muutosta yhdessä asiakkaiden kanssa.

  ILTAPUINNIT - Ravintola Satakunta keskiviikkona 9.9.2015
Ilta loistavien tähtipuhujien seurassa. Tätä ei vaan voi missata!
   
  FINAALIOTTELUT torstaina 10.9.2015
 Timo Harakka

Timo Harakka – Pöyhitäänpä hetki talouden tuntemattomia suuntia

Timo Harakka on sanavalmis, laajan kokemuksen ja näkemyksen omaava monesti palkittu toimittaja, tv-tuottaja, kirjailija ja kansanedustaja. Yle:n eri keskusteluohjelmista tutuksi tullut toimittaja on myös kirjoittanut kolumneja lukuisiin lehtiin kuten Helsingin Sanomien Nyt-liitteeseen, Keskisuomalaiseen, Ilta-Sanomiin, Suomen Kuvalehteen ja Talouselämään. Hänen reportaasejaan on julkaistu muun muassa Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä ja Imagessa.

 Melina Niemi

Melina Niemi, Opteam Oy – Kultajuhlien taustaa: Menestykseen siivittävä mind set

Melina Niemi on innostava sparraaja ja valmentajataituri, jonka kanssa kurkistamme Ässien ja Nuorten MM-kultamitalien resepteihin. Voiko mestaruuteen oppia? Mitä Ässät ja Nuorten jääkiekkomaajoukkue tekivät toisin?

 Tuomas Syrjänen

Tuomas Syrjänen, Futurice Oy  – Rakennusaineena luottamus

Vuoden paras työpaikka palkintoja sekä Suomessa että Euroopassa kahmineen Futurice Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Syrjänen jakaa ajatuksiaan voittavan ja kehittyvän tiimin rakentamisesta. Luottamus ja läpinäkyvyys ovat työkulttuurin rakennusaineita Futuricessa.

 Teemu Huuhtanen

Teemu Huuhtanen, Next Games Oy – Rohkeasti valokeilaan

Teemu Huuhtanen on huikeaa menestystarinaa rakentavan Next Games –peliyhtiön toimitusjohtaja. Yhdysvaltalaisten mediayhtiöiden kanssa pelien kehittämisestä ja niiden levittämisestä yhteistyösopimuksia solmineen Next Gamesin Teemu Huuhtanen kertoo yrityksensä arvoista ”Mietimme kaikkia päätöksiämme yrityksen arvojen kautta. Niistä keskeisimpiä on rohkeus. ”

 Ville Tolvanen

Ville Tolvanen – Menestyminen verkossa - helppoa ja halpaa?

Ville on digitalisti, kasvujohtamisen ja muutoksen arkkitehti. Mies, joka näkee syvempiä merkityksiä elämässä, yrityksissä ja yrittämisessä. Innostava suunnittelija, joka haaveilee paremmista brändeistä ja täydellisistä yrityksistä. Loistava puhuja ja ajatusten sparraaja. ”- Aika moni kuvittelee, että verkossa menestyminen on sekä helppoa että halpaa. Se on varmasti parempaa, tehokkaampaa ja halvempaa … ”