Puhujat 2018

 

Esko KilpiEsko Kilpi 

Esko Kilpi kuuluu luovan tietotyön ja digitaalisen transformaation kansainvälisesti tunnetuimpiin suomalaisiin asiantuntijoihin. Hän toimii tutkijana, kouluttajana ja liikkeenjohdon valmentajanaAjan hermolla elävä ja yritysten arjen tunteva teoreetikko on ottanut tehtäväkseen ravistella suomalaista yritysjohtoa muutosagentin suorasanaisuudella. Kilven mukaan tämän päivän digitaalinen murros vastaa vaikutuksiltaan lähes pari sataa vuotta sitten koettua teollista vallankumousta. Asiakkaan kokema arvonmuodostus, asiakaskokemus, on yksi monista asioista, jotka on pystyttävä määrittelemään uudestaan.Hyvä uutinen on se, että digitaalisuuden myötä on mahdollista päästä uudella tavalla lähelle asiakasta.

 

 

Camilla Tuominen 

Camilla Tuomisen intohimona on kehittää tunneälykkyyttä työyhteisöissä. Tuomisen puheiden keskiössä ovat tunteet työelämässä ja oman mielen johtaminen. Tuomisella on monipuolinen kokemus asiakaskohtaamisen kehittämisestä, jota hän teki vuosien ajan liikkeenjohdon konsulttina. Nyt Camilla on tunnekouluttaja ja tunnestartup -yrityksen toimitusjohtaja ja yksi perustajajäsen. Lisäksi hän on kirjailija ja kuvittaja. Camillan monipuolista osaamista ovat hyödyntäneet useat organisaatiot, mm. Kone, Tieto, Lähitapiola, Fondia, Newsec ja F-Secure. 

 

 

 

Miika RanneMiika Ranne

Miika Ranne on media-alan konkari, joka on työskennellyt Ylen Luovissa sisällöissä suunnittelupäällikkönä ja vastaavana tuottajana. Ranne on toiminut vastaavana tuottajana mm. Puoli seitsemän, Nenäpäivä, Juhannusjuna ja Marja Hintikka Live -ohjelmissa. Viimeiset kaksi vuotta hän on johtanut Ylen Luovien sisältöjen Tuotantosuunnittelu-osastoa, johon kuuluu 90 sisällöntuotannon ammattilaista. Porista kotoisin oleva Ranne on Pori Jazzin toimitusjohtaja 1.10.2018 alkaen.

 

 

 

 

 

Ilkka HalavaIlkka Halava

Ilkka Halava on yrittäjä, tulevaisuustutkija ja yritysvalmentaja. Hän on asiantunteva ja valovoimainen puhuja, valmentaja ja monen organisaation luottosparraaja. Sosiokulttuurisen tutkimuksen ja soveltavan tulevaisuustutkimuksen välineillä Ilkka tekee tulevaisuuden kehityskuluista ymmärrettävää päätöksentekomaastoa ja ohjaa uusien mallien, konseptien ja läpimurtojen tekijöitä löytämään omat maalinsa – ja saavuttamaan ne. Extreme Business Makeover – No Box Required.

 

 

 

 

 

 

Ola Sundell

Ola Sundell

Ola Sundell puhuu yrittäjyydestä kokemuksen rintaäänellä. HUB13 -konseptin perustajalle tie kasvuyrityksen johtajaksi ei ole ollut helppo. Sundell kertoo isoimmaksi opikseen, että kaikki on tosi kilpailtua, missään ei oikeastaan ole isoja markkinarakoja. Yritystoiminnan kannattavaksi saaminen on todella iso työ, Sundell sanoo. Tiimin rakentaminenkaan ei ole ongelmatonta. Sundell oletti löytävänsä yritykseen osaavia ja sopivia ihmisiä, kiinnostuneita löytyi helposti, mutta lopputuloksena oli useita virherekrytointeja. Ola Sundell valmentaa tänä päivänä yrityksiä Startup-academyssä ja kasvattaa HUB13 tapahtumapalveluita.

 

 

 

 

 

Timo Honkela

Timo Honkela

 

Professori Timo Honkela on tutkinut tekoälyä ja koneoppimista jo 30 vuotta. Urallaan hän on pyrkinyt monipuoliseen ymmärrykseen mielen, kielen ja yhteiskunnan ilmiöistä. Rauhankone on parantumatonta aivosyöpää sairastavan tekoälytutkijan testamentti, jonka myötä hän haluaa avata elämäntyönsä ihmisten tietoon ja eteenpäin kehitettäväksi.  Tekoälyn muutospotentiaali on valtava, mutta miten sitä pitäisi käyttää hyvään? Entä mihin pitää varautua? Miten voi päästä liikkeelle, jos tekoälyn haluaa työkaverikseen?

 

 

 

 

 

Elisa Lukin

Elisa Lukin

Elisa Lukin on digitalisti Future Works -kollektiivin ja Tribe Tampereen piirissä. Hän on tuoreessa kirjassaan kuvannut alustatalouden yhteisöjä ja niiden rakennustapoja. Olemme siirtymässä aikakaudelle, jossa työ suoristuu, kehittäminen nopeutuu ja organisoituminen helpottuu ennennäkemättömällä tavalla. Miten yhteisösi voi ottaa parhaat hyödyt irti uusista työkaluista? Miten ajatella kehittämistyö uudelleen? Elisa on modernin yhteisörakenteen asiantuntija, jolta voit oppia digimurroksesi käytännön toteutuksia.