Puhujat 2019

 

Anthony Gyursanszky 

Anthony Gyursanzkylla on mittava kokemus toimitusjohtajana, liiketoimintajohtajana ja hallitusammattilaisena. Anthonyn kokemus rakentuu sekä kansainvälisistä tehtävistä, pörssiyritysten johtotehtävistä että start-upeista. Erityisesti kasvustrategiat, uudet avaukset ja motivoituneiden tiimien rakentaminen kiehtovat Anthonya, jonka kokemus koostuu mm. Codento, Elisa, Microsoft, F-Secure, Tellabs kaltaisista yrityksistä.

 

 


Anna PerhoAnna Perho

Anna Perho on toimittaja, valmentaja ja inspiraatiopuhuja, joka työskentelee nykyisin myös Ellun Kanojen työelämäasiantuntijana. Perho on kirjoittanut useita itsen johtamisen oppaita, sekä tuoreimpana kirjan Suorat Sanat vaikeista vuorovaikutustilanteista. Perholla on pitkä mediatausta. Hän on työskennellyt toimittajana ja juontajana tv:ssä ja radiossa, ja on yksi Suomen ahkerimpia kolumnisteja.

 

 

 

 

Henna RuotsalainenHenna Ruotsalainen

Henna-Riika Ruotsalaisen intohimona on rakentaa vetovoimaisia työyhteisöjä. Hän valmentaa päättäjiä Future Works -kollektiivissa, jossa inspiroidaan ihmisiä rakentamaan tulevaisuuden työelämää. Henna-Riikaa kiinnostaa strateginen kyvykkyys ja nopeiden muutosten fasilitointi. Hän on innostava mahdollistaja ja taitava fasilitointiprosessien rakentaja.

 

 

 

 

 

Kim VaisanenKim Väisänen

Kim Väisänen on startup-sijoittaja ja yrittäjä. Väisänen on palkittu yrittäjärohkeudestaan, jonka ansiosta hänen yhtiökumppaninsa kanssa perustama Blancco kansainvälistyi nopeasti alansa edelläkävijäksi. Väisänen on ollut voittamassa kahdesti tasavallan presidentin kansainvälistymispalkintoa, vuosina 2012 Blanccon toimitusjohtajana ja 2017 Frameryn hallituksen puheenjohtajana. Nykyisin Väisänen toimii startup-sijoittajana ja hallitusammattilaisena. Väisänen on myös tietokirjailija ja tuttu tv-sarja Leijonan luolasta.

 

 

Pekka Peura

Pekka Peura

Pekka Peura rikkoo oppimisen myyttejä ja on oppimiskulttuurin radikaali kehittäjä. Pekka Peura on suosittu puhuja sekä Suomessa että kansainvälisillä areenoilla. Kehitystyön lisäksi Pekka toimii mm. Startup High Schoolin rehtorina ja DragonBox Finland -oppimateriaaliyrityksen toimitusjohtajana. Tunnustuksina työstään hänet on palkittu mm. Mensa-palkinnolla 2013, Vuoden LUMA-toimija -palkinnolla 2014 ja Campus Awards -palkinnolla 2015.

 

 

 

 

Katri Saarikivi

Katri Saarikivi

 

Teknologisen osaamisen ohelle tarvitaan ihmisosaamista, etenkin johtamisessa. Aivotutkija Katri Saarikivi avaa empatian merkitystä johtamisessa ja työyhteisön toimivuudessa. Katrin puheenvuorot empatian ja laadukkaan ajattelun yhtälöstä ovat herättäneet laajaa kiinnostusta. Katri on erittäin inspiroiva ja suosittu puhuja. Katri Saarikivi johtaa Helsingin yliopistossa Kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä empatian ja laadukkaan vuorovaikutuksen mekanismeja selvittävää HUMEX projektia.

 

 

 

Ilkka Halava

Ilkka Halava

Ilkka Halava on yrittäjä, tulevaisuustutkija ja yritysvalmentaja. Hän on valovoimainen, asiantunteva ja erittäin suosittu puhuja, valmentaja ja monen organisaation luottosparraaja. Ilkka tekee tulevaisuuden kehityskuluista ymmärrettävää päätöksentekomaastoa ja ohjaa uusien mallien, konseptien ja läpimurtojen tekijöitä löytämään omat maalinsa – ja saavuttamaan ne. Extreme Business Makeover – No Box Required.